info@islamiclearningcenter.nl Jan rebelstraat 14H, Amsterdam
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

Over ILC

Islamic Learning Center is een leercentrum op islamitische grondslag. Het Islamic Learning Center streeft naar de ontwikkeling van de leerlingen in de waarden van een moslim. Eerlijkheid, mededogen, respect voor zichzelf en anderen en de acceptatie van verschillen staan hierbij centraal.

Als leercentrum zijn wij van mening dat het Islamitisch onderwijs een belangrijke rol vervuld bij de opvoeding van moslimleerlingen. Naast het gezin heeft immers de omgeving waarin het kind opgroeit grote invloed op het verwerven van normen, waarden en opvattingen. De ouders van onze leerlingen verwachten dat onze lessen en activiteiten hen bijstaan in het opvoeden van hun kinderen en het bijbrengen van de Islamitische normen, waarden en opvattingen, zodat ze inshaAllah; de weg van de Islam zullen gaan volgen. De Quraan leert ons, dat in het volgen van de weg van Allah en Zijn Profeet  ﷺ de enige sleutel tot succes ligt.


Kennis is een teken van leiding. De Profeet ﷺ heeft gezegd: “Als Allah het goede wil voor een persoon, dan schenkt Hij hem begrip over de religie.” (Al-Bukhari & Moeslim)